Calitate la usa ta!

 

Puteti vedea oferta noastra completa si alte date utile (dimensiunile usilor, culorile finisajelor, etc.), descarcand Catalogul Porta Doors:

Catalog Porta Doors - Partea I


Catalog Porta Doors - Partea II

 

 Preturile din lista sunt valabile la achizitionarea produselor in varianta completa: foaie de usa, toc si maner. Pentru achizitionarea separata a produselor pretul este cu 30–50% mai mare.

 

Pentru lista de preturi in format PDF, clic AICI.

 

 

Cautam distribuitori usi Porta Doors (revanzatori) in Brasov, Sibiu, Ploiesti, Iasi, Suceava, Craiova, Oradea, precum si in restul tarii.


Intrucat gama de produse si servicii pe care vi le oferim se imbunatateste continuu, va recomandam sa vizitati periodic site-ul nostru.


Puteti descarca un document pdf continand catalogul de usi Porta Doors in limbile romana (RO), engleza (EN) si bulgara (BG)Datorita dimensiunii fisierului pdf care contine catalogul, uneori descarcarea poate dura circa 1-2 minute (in functie de conexiunea dvs. la internet), dar bogatia, diversitatea si calitatea informatiilor si produselor fac sa merite asteptarea.


Daca doriti sa achizitionati produsele noastre, va putem prezenta ultimele noutati si daca ne contactati telefonic, la tel. 0752.116.317 sau 0724.311.437, prin e-mail, la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , prin Yahoo! Messenger, la ID-ul usiporta, sau folosind formularul de pe pagina CONTACT.


De asemeni, puteti sa vedeti produsele noastre in showroom, vizitandu-ne la sediul firmei.
 

 

Anunt

Tag Cloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Parteneri

eXTReMe TrackerSEO Agentie imobiliara

Urmariti si celelalte site-uri